transport exchange group

Freightlink Sponsor principal pentru Transport Exchange Group Networking Evenings

Freightlink este încă o dată încântat să anunțe că, în cadrul parteneriatului nostru de lungă durată cu Transport Exchange Group, vom sponsoriza serile pentru membrii Transport Exchange Group.

În acest an, premiile sunt într-un alt format, trecând de la o singură noapte de premii la trei evenimente regionale de networking situate în Manchester, Birmingham și Londra. Pentru prima dată, evenimentele sunt gratuite pentru toți membrii și vor implica o combinație de rețele, prezentări, Q & A, premii și alimente.

Freightlink va sponsoriza premiul "Business of the Year" la toate cele trei evenimente. De asemenea, în prezență, sponsorii sunt Business Choice Direct (BCD) și Asociația Națională de Dispecerizare a Curierilor (NCDA)

Phil Simpson, Director la Freightlink, a declarat următoarele:

"După ce am colaborat cu Transport Exchange Group de mai mulți ani, suntem din nou mai mult decât bucuroși să sărbătorim succesele membrilor lor în ultimele 12 luni. CX și Freightlink au o relație de lungă durată și așteptăm cu nerăbdare să consolidăm acest parteneriat in viitor"

Evenimente si locatii

  • Marți, 17 aprilie - Imperial War Museum North, Manchester
  • Marți 1 Mai - Mercedes World, Weybridge
  • Marți, 15 Mai - Think Tank, Birmingham

Puteți urmări toate acțiunile de pe paginile Freightlink Facebook, Twitter și LinkedIn.

Pentru mai multe informații, vizitați site-ul Transport Exchange Group.

09 Aprilie 2018

Caută și Rezervă

Joi, 29 Feb 2024
Vin, 1 Mar 2024
Aveţi nevoie de ajutor?