Lotus Katsu Imola

Freightlink Motorsport - Serviciu de Rezervare a Feriboturilor Mai Popular ca Niciodată

De la formarea sa anul trecut, Freightlink Motorsport a explodat în popularitate. Asistând în procesul de expediere a vehiculelor motorsport din întreaga lume, am creat relații puternice cu companiile pentru care am aranjat transportul.

Cu sezonul de curse din 2018, suntem mai entuziasmați ca niciodată să lucrăm cu unele dintre cele mai bune mașini de pe circuitele de curse.

Classic Team Lotus

Am lucrat recent cu Classic Team Lotus organizând călătorii cu feribotul pentru unele dintre cele mai apreciate vehicule la Motor Legend Festival din Imola, Italia.

Echipa Lotus restaureaza, mentine si concurează cu masini clasice Lotus F1 din anii 1950 pana in anii '90. Ei își trimit vehiculele de mare importanță istorică în întreaga lume și noi le ducem acolo.

Luna trecută, cinci dintre cele mai vechi mașini F1 de 3 litri au fost transportate la Imola. Echipa Freightlink Motorsport a fost foarte entuziasmată de Lotus-ul 35R4 complet restaurat, care a fost trimis pentru comemorarea primei curse pe pista câștigată de Jim Clark acum 55 de ani.

"Am fost foarte multumit de serviciu si am simtit ca Freightlink ofera o relatie de lucru mai apropiata si la tarife competitive. As recomanda Freightlink oricui doreste o companie de transport de marfa prietenoasa, eficienta si rentabila".

Stephanie Clements, Merchandising & Events Coordinator pentru Classic Team Lotus.

Echipa a transportat recent și treisprezece mașini istorice Lotus F1 pentru a concura în mai multe competiții în sezonul următor. Acestea pot fi găsite la mai multe locații viitoare, inclusiv

  • Clermont Ferrand
  • Copenhagen
  • Nurburgring
  • Zandvoort
  • Spa
  • Dijon
  • Jarama
  • Portimao

Legătura noastră cu industria ne permite, de asemenea, să fim la curent cu mulți dintre titularii din lumea motorsport.

Optimum Motorsport

Optimum Motorsport GT

Optimum Motorsport a fost fondat de Shaun Goff în 2007. Echipa a câștigat titlul britanic GT4 de trei ori în ultimii cinci ani și a ajuns în partea de sus a podiumului SP3 în Dubai 24 Hours, în trei ocazii.

Compania concurează mașini de diferite calibre, printre care Aston Martin Vantage V12 GT3, Audi R8 LMS GT3, Ginetta G55 GT4 și Ginetta GT5. Am aranjat transportul acestora către locații din întreaga Europă, inclusiv Portimiao, Spa, Barcelona și Le Mans.

Echipa participă, de asemenea, la o serie de alte evenimente, printre care se numără British GT Championship, Ginetta GT5 Challenge și Seria 24H.

"Am descoperit că Freightlink este o opțiune de reducere a costurilor și de economisire a timpului pentru rezervarile feriboturilor și apreciază serviciul și fiabilitatea personală".

Shaun Goff, fondator și director de echipă.

Ca o echipă mică care se străduiește să construiască relații strânse cu clienții noștri, oferim un serviciu unu-la-unu cu scopul de a învăța tot ceea ce compania dvs. are nevoie în ceea ce privește călătoria cu feribotul.

Ne mândrim cu faptul că, din momentul în care ridicați telefonul pentru a face o rezervare până în momentul în care vehiculul dvs. ajunge pe pistă, sunteți în siguranță.

Ca iubitori de mașini, știm cât de prețioase sunt. Luați legătura cu echipa noastră experimentată pentru a vă aduce mașinile peste apă.

13 Iunie 2018

Caută și Rezervă

Vin, 29 Mar 2024
Sâm, 30 Mar 2024
Aveţi nevoie de ajutor?