Zonă de odihnă, publică, pe feribot transport marfă,cu restaurant și bar

Feriboturile pentru vehicule comerciale și feriboturile pentru pasageri

Ar trebui să călătoresc pe un feribot de transport marfă sau unul de pasageri?

Există două tipuri de feriboturi disponibile-unul de pasageri și unul pentru vehicule comerciale (transport marfă )sau Ro-Pax și unul DOAR pentru vehicule comerciale (transport marfă). Dacă decideți sau nu să călătoriți pe un feribot transport marfă sau unul de pasageri, totul se reduce la dimensiunea vehicului cu care călătoriți.yellow van on road moving freight for ferry

Pentru furgonete sau vehicule mici, pentru cei care călătoresc cu mai mult de 1 șofer, sau pe anumite rute, cumpărarea unui bilet feribot tip Ro-Pas-feribotul pentru vehicule comercial, este varianta cea mai ieftină și cea mai bună. Serviciile existente la bordul navei sunt mai bune, incluzând magazine, baruri și restaurante. Multe feriboturi dedicate pasagerilor vor include lounge-uri dedicate șoferilor vehiculelor transport marfă, unde se pot relaxa departe de ceilalți șoferi. Operatorii de feribot vor oferi șoferilor, în continuare, la bordul navelor, cabine și masă, trebuie doar să discutați cu echipa noastră de Relații cu Clienți pentru a afla CE ESTE INCLUS atunci când faceți rezervarea.

Totuși pentru camioane, feriboturile care trebuie folosite și sunt o variantă economică mai buna sunt feriboturile de transport marfă.

Deoarece feriboturile pentru vehicule comerciale sunt specializate doar pe transportul de marfă, serviciul lor este impecabil. Rutele de feribot transport marfă sunt diferite față de cele care sunt efectuate în mod normal în vacanțe și vor îmbarca mereu în principalele zone industriale ceea ce înseamnă mai puțini km conduși. Se poate întâmpla ca cea mai bună ruta pentru dvs. să fie una de care nu ați mai auzit de ea până acum.

Feriboturile transport marfă vor lua, în mod normal doar 12 șoferi-sau pasageri-la bordul acestora, oferindu-le o noapte odihnitoate, o masă bună și șansa de a discuta cu persoane cu care aveți interese comune. Faptul că nu există mașini sau alți pasageri vă poate face traverseare mult mai relaxată.

Feriboturile pentru vehicule comerciale sunt perfecte pentru remorcile fără șoferi. Aceste serviciul se axează pe transportarea mărfii dvs. în siguranță și cu eficacitate maximă. Remorcile pot fi lăsate și colectate de la port atunci când aveți în plan să treceți pe la port, ceea ce înseamnă că puteți să folosiți șoferii dvs. într-o manieră eficientă.

Fiecare dintre noi avem cerințe diferite, așa că oricât de bune sunt feriboturile de transport marfă , este posibil ca feriboturile Ro Pax să fie cele care funcționează pe cele mai rapide și scurte rute, pe care să le folosiți pentru acele livrări ugente. Freightlink vă poate ajuta să găsiți o rută care să vă ducă acolo într-o manieră care se potrivește cel mai bine pentru dvs.

13 Noiembrie 2015

Caută și Rezervă

Joi, 30 Jun 2022
Vin, 1 Iul 2022
Aveţi nevoie de ajutor?