Severn Bridge

Eliminarea taxelor pentru traversare pe podulrile Severn începând cu anul 2018

Am fost încântați la Freightlink când am auzit că taxele de trecere de pe podurile Severn pentru intrea și ieșirea din Țara Galilor urmează să fie eliminate.

Taxele au fost plătite la punctele de trecere dintre sud-vestul Angliei și sudul Țării Galilor în ultimii 50 de ani. Taxa pe care unii o descriu drept un "impozit pe Țara Galilor", în prezent costă 6,70 de lire pentru autoturisme și 20 de lire pentru camioane.

Secretarul de origine galeză, Alun Cairns, speră că această mișcare:

“Va stimula economia din sudul Tarii Galilor cu aproximativ 100 de milioane de lire pe an.”

În prezent, în jur de 25 de milioane de șoferi pe an utilizează cele două poduri, iar dacă sunteți un utilizator frecvent, puteți economisi până la 1.400 de lire sterline pe an.

Ian Gallagher, șeful Asociația de transport de mărfuri din regiunea Sud-Vest și Țara Galilor, a declarat:

“Este o veste excelentă pentru creșterea economiilor din Țara Galilor și regiunii de Sud-Vest, o adevărată comoară pentru acele companii și navetiști care folosesc podurile zilnic.”

Taxa de trecere de la Severn a fost încă de la deschiderea primului pod Severn în 1966, când taxa era de două șilingi și șase pence - echivalentul a 12,5 p.

Puteți folosi trecerea Severn pentru a ajunge la porturile Pembroke și Fishguard din sudul Țării Galilor, oferindu-vă opțiunea de a efectua până la 2 traversări pe zi cu feribotul înspre Irlanda până la Rosslare. .

Rezervați un feribot pentru toate rutele

28 Iulie 2017

Caută și Rezervă

Sâm, 13 Apr 2024
Dum, 14 Apr 2024
Aveţi nevoie de ajutor?