DFDS-Creștere de preț din Aprilie 2016

DFDS-Creștere de preț din Aprilie 2016

În ultimul an DFDS au investit foarte mult pentru a îmbunătății serviciile oferite de ei dar si portul Dunkerque.

Investițiile făcute de DFDS au ajutat la creșterea capacității dar și disponibilitatea curselor efectuate. În prezent operatorul oferă maxim 54 de traversări zilnice, acest lucru înseamnând mai mult de 1500 de locuri disponibile, cu mult față de ceea ce oferă P&O în acest moment.

Portul Dunkerque a avut parte de foarte mult investiții, de removări majore, clienții putând acum să beneficieze de o intrare în port îmbunătățită cu extra birouri de check-in. Trebuie reținut faptul că în aceste momente, în care criza migranților din UE este așa mare, acest îmbunătățiri sunt bine venite.

Luând în vedere costurile implicate în aceste investiții-creșterea flotei dar și starea impecabilă a porturilor, DFDS a decis o creștere de €10, pe traversare, pe rutele Dover-Calais și Dover-Dunkerque. Această creștere va intra în vigoare începând cu 1 Aprilie 2016. Din păcate nu avem nici un fel de control asupra acestei decizii și trebuie să o aplicăm clienților noștri.

Directorul de vânzări, responsabil de departamentul transportului de marfă, declară ‘sper să înțelegeți si să sprijiniți decizia noastră în ceea ce privește crețerea de preț, așteptăm cu nerăbdare să vă oferim un serviciu, consistent, de primă clasă. ‘

Dacă aveți întrebări adiționale, vă rugăm să contactați echipa Relații cu Clienții la nr. 0844 847 9000.

03 Martie 2016

Caută și Rezervă

Joi, 30 Jun 2022
Vin, 1 Iul 2022
Aveţi nevoie de ajutor?