DFDS actualizează serviciile Dover la categoria de Club Exclusiv pentru șoferi de vehicule comerciale

DFDS actualizează serviciile Dover la categoria de Club Exclusiv pentru șoferi de vehicule comerciale

Este posibil ca anul 2016 să fie anul în care DFDS se impune serios. Încă din 2000, echipa care poartă culorile albastru și alb nu putea decât să viseze la o competiție la același nivel cu P&O.

Ei bine în februarie 2016 aceast vis va deveni realitate. DFDS nu face acest lucru cu jumătate de măsura ci se implică 100% și după o luptă de aproape 18 luni au reușit să cumpere, în Iulie 2015, feriboturile Berlioz și Rodin pentru a le introduce pe ruta Dover-Calais.

Aceste două feriboturi erau într-o condiție foarte bună atunci când funcționau pentru Myferrylink în ciuda sabotajului care a avut loc pe timpul grevei franceze, în vara anului 2015. Dar DFDS propulsează experiența clienților la un nou nivel- serviciul destinat șoferilor de vehicule comerciale este pe primul loc. Compania Danaeză este un competitor puternic, renovând totul pe ambele feriboturi (Berlioz și Rodin) fiind gata pentru o competiție serioasă.

Oportunitățile noi oferite de feriboturile comerciale

Côte des Dunes este programat pentru a intra pe piața pe 8 Februarie iar The Côte des Flandres pe 22 februarie.

Partea reprezentată de transportul cu feritobtul comercial este cu siguranță cea mai mare platforma maritimă din Europa, ocupând aproximativ 50% din porturi. Restaurantele de labordul navelor care pot oferi servicii excelente cu mâncare de calitate, scaune Pullman și zone lounge. Facilitățile pentru șoferi de la bordul navelor includ dușuri, acces exclusiv la o zonă în aer liber special concepută pentru clienții feriboturilor comerciale.

Concluzia este ca DFDS poate concura cu P&O și din punct de vedere al programului. Serviciul oferit de DFDS, combinat pe ambele rute Dunkerque și Calais este același pentru o perioadă de 24 de ore ca cel oferit de P&O. Clienții DFDS nu numai că vor putea să ajungă unde au nevoie repede, dar acum o pot face la categoria de Club Exclusiv.

Programul DFDS îl găsiți pe website-ul lor sau al nostru.

18 Februarie 2016

Caută și Rezervă

Joi, 30 Jun 2022
Vin, 1 Iul 2022
Aveţi nevoie de ajutor?