hgv fuel pumps

De Ce Trebuie să Comparați Prețurile Combustibilului în Europa

Fie că mergeți cu mașina persoanală sau transportați marfă/aveți marfă de ridicat din Marea Britanie traversând cu feribotul, prețul combustibilului fluctuează constant. De asemenea faptul că valoarea Lirei comparativ cu Euro s-a depreciat nu ajută deloc. Totuși este bine de știut că prețul pentru combustibil va râmăne la fel în 2017, adică 57,95 de penny.

Analizând toate aceste lucruri, am hotărât să analizăm prețurile de combustibil disponibile în Marea Britanie și pe restul continentului.

Făcând Plinul Atunci când Călătoriți Înapoi către România

Ca un exemplu de cum puteți să economisiți atunci când faceți plinul în diferite locații din Europa, haideți să ne uitam, de exemplu, la ruta din Birmingham, UK către București, România, călătorind cu vehiculul dar luând în calcul și traversarea cu feribotul de la Dover-Calais, care este de aproximativ 2000 km.

Mai jos găsiți câteva țări pe care le tranzitați atunci când vă întoarceți în Romania dar și prețul combustibilului din fiecare țară.

Țara PrEȚUL pe LitrU (Euro)*
Marea Britanie € 1.353
Franța € 1.142
Belgia € 1.236
Țările de Jos € 1.268
Germania € 1.109
Polonia € 0.923

*Prețurile disponibile la 22 Noiembrie 2016

După cum observați din tabelul de mai sus, puteți economisi considerabil atunci când faceți plinul traversând țările acestea.

Dacă reusiți să faceți plinul doar în Polonia ați putea să economisiți în jur de €437

Făcând plinul la Portul Feriboturilor

Nu este dificil să găsiți o stație de benzină la porturile de feribot din Europa, ceea ce vă ajută și mai mult dacă vreți să economisiți. Vă rugăm să vă amintiți că nu toate stațiile de benzină sunt potrivite pentru tiruri așadar plănuiți-vă din timp călătoria pentru a găsii o benzinărie potrivită.

De exemplu, aproape de Calais.

Service stations near Calais

Călătorind Mai Departe

Puteți economisii și mai mult dacă doriți că călătoriți mai departe de atât-de exemplu prețul combustibilului în Moldova este doar €0,647. Așadar dacă aveți la îndemână stațiile de bezină de pe harta Google dar și cele mai recente prețuri ale combustibilului, atunci sunteți pe drumul cel bun!

Pentru mai multe informații, verificați aici prețurile combustibilului din Europa.

22 Noiembrie 2016

Caută și Rezervă

Joi, 30 Jun 2022
Vin, 1 Iul 2022
Aveţi nevoie de ajutor?