imaginea unei furgonete albe transportând marfă

De ce ar trebuie firmele să folosească Freightlink?

De ce să rezerv cu Freightlink?

Servicul

Freightlink lucrează pe principiul de a întâmpina cele mai ridicate cereri. Motivul pentru care avem peste 10,000/an de rezervări bilete feribot transport marfă este pentru că oferim același serviciu de înaltă calitatea pentru toți clienți, indiferent dacă rezervă o dată pe zi sau o data pe an, indifferent dacă aveți o furgonetă sau 20 de camioane.

Prețul

Vă oferim cel mai bun și eficient preț timp de 365 zile pe an. Asta înseamnă că acest preț va fi disponibil nu doar în perioadele liniștite când firmele de feribot vor sa le fiți client. În plus, nu trebuie să vă angajați la nici un fel de volum de traversări pentru a obține un preț bun pe întreaga noastră rețea de rute.

Rețeaua de operatori

Rețeaua noastră extinsă de rute feribot vă oferă posibilitatea să găsiți ruta care vi se potrivește, indiferent unde trebuie să ajungeți. Puteți să plecați pe o rută cu un operator și să vă întoarceți, pe aceași rută, cu un alt operator dacă această variantă este cea mai bună pentru dvs. Cu un singur telefon puteți să rezervați o multidudine de rute, cum ar fi Franța, Suedia, Finlanda sau Grecia.

Website-ul

Rezervarea biletelor de feribot transport marfă nu ar trebuie să fie complicată, tocmai de aceea am creat un website care să vă ușureze muncă. Știm că poate nu o să rezervați foarte des și am făcut în așa manieră încât să fie ușor pentru dvs. să obțineți un preț, să faceți o rezervare sau să găsiți informațiile generale. Investiția noastră în IT înseamnă că puteți să faceți rezervări online chiar și după ce ați terminat programul și primiți confirmarea rezervării,pentru rutele cunoscute,prin e-mail în doar câteva minute.

Trebuie să rezerv cu săptămâni sau luni în avans, cum mă puteți ajuta?

Freightlink vă poate ajuta în toate stadiile procesului dvs. de rezervare bilet feribot transport marfă. Știm că aveți și alte lucruri pentru care să vă faceți griji așa că noi vă ușurăm pașii în rezervarea biletului feribot transport marfă. Dacă vreți să rezervați în avans noi vă putem ajuta și să vă asigurăm că veți primi confirmarea rezervări cât mai curând posibil. Și dacă nu știți ce vehicul o să trimiteți către destinație nu vă vom taxa extra pentru schimbările pe care trebuie să le faceți, așa că puteți să le efectuați rapid și ușor cu echipa noastră.

Suntem specialiști în domeniu nostru dar rezervările noastre nu sunt regulate

Este ok. Mii de clienți rezervă ocazional cu Freighlink. Nu obligăm clienți să aibe nici un volum sau să cheltuie o anumită sumă de bani și conturile noastre pay as you go vă oferă posibilitatea să rezervați atunci când aveți nevoie.

Este mai bine pentru mine să plătesc pe loc pentru biletele de feribot transport marfă?

Majoritatea clienților noștri plătesc pe loc. Pentru acești clienți nu cerem volum sau o sumă min. de cheltuială și asta înseamnă că puteți să rezervați atunci când aveți nevoie, ce aveți nevoie. Avem un sistem de securitate excelent care nu vă reține datele cardului pe website. De fapt, echipa noastră de servicii cu clienți nu are posibilitatea să vizualizeze detaliile cardului dvs. Din momentul în care ați deschis un cont online, vi se va oferi un login care vă va permite să faceți rezervări online sau de pe mobil. Atunci când rezervați a doua oară cu Freightlink puteți de asemenea să sunați echipa noastră de servicii cu clienți pentru a putea rezerva din nou, pe aceași carte.

06 Noiembrie 2015

Caută și Rezervă

Mie, 29 Jun 2022
Joi, 30 Jun 2022
Aveţi nevoie de ajutor?