imagimea unei furgonete albe reprezentând un curier independend transportând marfă

De ce ar trebui curierii să rezerve cu Freightlink?

Fiind curier, de ce ar trebui să rezerv cu Freightlink?

Serviciul

Freightlink este construit pentru a lucra cu cele mai mari cerințe ale afacerii dvs. Echipa noastră vor face tot ce poate pentru a vă ajuta neținând cont de cifra afacerii dvs. sau de experiența dvs. Motivul pentru care facem peste 50,000 de rezervări bilete feribot transport marfă este pentru că reușim să oferim același nivel de serviciu, cu succes, indiferent dacă călătoriți o dată pe zi sau o dată pe an.

Prețul

Ne mândrim că vă oferim cel mai bun preț pentru rutele dvs. dus-întors, pentru orice rută. Nu doar pe perioada liniștită a industriei, atunci când firmele de feribot și competitorii noștri au nevoie de dvs., dar 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână, 365 zile pe an. Nu vă cerem să vă luați angajamentul pentru un volum anume pentru a obține cele mai bune prețuri. Acest lucru se aplică pe toate rutele noastre de feribot. De asemenea, Freightlink nu vă va taxa dacă faceți modificări la rezervările dvs. De la început vă vom ajuta să faceți alegerea corectă în ceea ce privește biletul dvs. de feribot. Dar, în acest domeniu, cerințele dvs. de bilete feribot transport marfă se pot schimba destul de repede și în mod normal, modificările și anulările biletelor de feribot transport marfă sunt gratis de făcut. De exemplu, este posibil să fiți reținut la un punct de livrare sau de colectare și trebuie să vă modificați biletul pentru mai tărziu. Freightlink este aici să acționeze conform cerințelor dvs. fără taxe extra.

Rețeaua de operatori

Anumiți șoferi de furgonete rezervă biletele doar pentru o anumită rută. Alte firme de curierat rezervă multiple feriboturi și rute cu Eurotunnel zilnic. Având o rețea de operatori extinsă înseamnă că puteți să găsiți ruta care se potrivește pentru dvs. atunci când trebuie să folosiți feribotul. Puteți să rezervați un bilet dus cu un operator de feribot și să rezervați unul de întors cu un alt operator, atâta timp cât asta este ceea ce căutati. Este nevoie de doar un telefon pentru a face rezervări către destinații ca Suedia, Finlanda și Grecia.

Website-ul

Procesul de a rezervările biletelor de feribot transport marfă nu ar trebui să fie dificil, tocmai de aceea am creat un website care să vă ajute. Știm că mulți curieri petrec mult timp pe drum și muncesc mereu așa că sistemul nostru de rezervare este simplu și rapid pentru a obține prețurile și pentru a face rezervările direct pe mobil folosind website-ul nostru, la orice oră din zi sau din noapte. Investițiile noastre făcute în IT înseamnă că puteți să faceți o rezervare folosind ori website-ul nostru ori mobilul dvs. chiar și în afara orelor de servici iar confirmarea rezervării va ajunge în inbox-ul dvs. în câteva minute chiar și pentru cele cunoscute rute.

Fiind un curieri, transportator de marfă ușoară sau un distribuitor, cum pot să-mi măresc încasările?

Freightlink are de a face cu sute de curieri în întreaga Mare Britanie și Europa. Vă recomandăm ca atunci când vă dezvoltați firma să vă înscrieți pe o bursă de transport marfă. Courier Exchange este una din Marea Britanie care oferă un serviciul de foarte bună calitate.

Fiind un curier este mai bine să-mi deschid un cont decât să plătesc pe loc pentru rezervările făcute?

Marea majoritatea a clienților noștri preferă să plătească pe loc. Nu-i obligăm pe clienți care plătesc pe loc să aibe vreun volum anume sau să cheltuie o sumă minimă, ceea ce înseamnă că puteți să rezervați ce aveți nevoie atunci când aveți nevoie. Sistemul nostru nu vă reține datele de pe card pe website. Din momentul în care v-ați deschis un cont online, vi se vor oferi datele de logare pentru a putea face rezervări noi online sau de pe mobil. Atunci când rezervați pentru a doua oară cu Freightlink puteți și să sunați echipa Relații cu Clienți pentru a repeta tranzacția făcuta cu cardul inițial.

06 Noiembrie 2015

Caută și Rezervă

Sâm, 13 Apr 2024
Dum, 14 Apr 2024
Aveţi nevoie de ajutor?