Clocks Go Forward This Weekend

Dăm ceasul înainte în Weekendul acesta....nu întârziați!

Parcă acum 5 minute vă spunea că se dă ceasul înapoi o dată cu venirea toamnei! Nu vrem să pierdeți feribotul care-l aveți rezervat in weekendul acesta așa că nu uitați să schimbați ceasul la tahograf. Mai jos aveți toate informațiile de care aveți nevoie…

Când se dă ceasul înaine?

Ceasul se dă înainte Duminică 26 Martie la 1 am, ceea ce înseamnă că va trebuii să vă dați ceasul cu o oră înainte.

Acest lucru înseamnă că zilele o sa fie mai lungi și vom dormi cu o oră mai puțin.

Întotdeaună ceasul se dă cu o oră înainte în ultimul weekend din Martie și cu o oră înapoi în ultimul weekend din Octombrie, toamna.

De ce schimbăm ora?

În Primul Război Mondial, Germania și Austria au introdus mutarea orei pentru a economisii cărbuni. Concepul a fost inventat de George Vincent Hudson în 1895, un entomologist din Noua Zeelanda. Omului de afaceri englez William Willett i se acreditează această ideea de a ne trezii mai devreme pentru a prinde mai multe ore cu lumină pe zi dupa orele petrecute la servici.

Marea Britanie a folosit mereu DST ( ora oficală de vară) și a devenit un lucru popular pe timpul războiului în 1970 din cauza crizei energiei.

De ce aș întârzia pentru feribotul rezervat?

După câteva încercări eșuate am reușit să vă oferim o explicație simplă de ce ați întârzia la feribot

Ora veche: 2am

Ora noua: 3am

Ora la care pleacă feribotul: 9am

Ora 9am va veni mai repede datorită faptului că se schimbă ora. De aceea pierdem o oră de somn. Așadar pentru persoana care nu își schimbă ceasul, și feribotul pleacă la 9am, înseamnă de fapt că este 10 am pentru oamenii de pe feribot. În concluzia,pentru persoana care nu își schimbă ceasul ora 9 o să fie prea TÂRZIU!

Dacă aveți întrebări despre programul de feribot din aceast weekend, verificați pagina noastră Program Feribot. Tot nu sunteți siguri? Discutați cu echipa noastră de Relații cu Clienții.

24 Martie 2017

Caută și Rezervă

Lun, 23 Mai 2022
Mar, 24 Mai 2022
Aveţi nevoie de ajutor?