Exemplu de Scrisoare de Intenție și de CV

CV-uri și Scrisori de Intenție-Cum să te vinzi

Suntem siguri că ați auzit acest lucru de foarte multe ori, dar dacă aveți un CV bun, jumătate din bătălie este deja căștigată….ei bine, din păcate este adevărat. Nu trebuie să fiți un expert în recrutate pentru a putea scrie unul, dar există destule informații care vă pot ajuta să scrieți un CV bun. Atunci când CV-ul este gata, puteți să-l refolosiți.

Un CV și o scrisoare de intenție vă oferă șansa să arătați viitorului angajator calitățile dvs. sau să le dați câteva detalii despre dvs. Informațiile oferite nu trebuie să fie întotdeauna despre calitățile dvs.-Cv-ul este o carte de vizită. CV-ul este despre dvs., este o prezentare despre dvs. și o promovarea a experiențelor dvs.

De cele mai multe ori, un CV zace pe un birou al unui agent de recrutare, undeva-această persoană trebuie să le analizeze pe toate, pe rând și acel moment este cel în care trebuie să ii atrageți atenția cu ceva despre dvs.pentru a primi acel telefon care vă invită la un interviu. Trebuie să vă vindeți, să lăsați o impresie bună. Da, ați auzit acest lucru de 100 de ori, dar din păcate este adevărat. Cu toții suntem oameni și nu un calculator alege cel mai bun CV, este o ființă umană care face acest lucru, dacă vă vine să credeți că acest lucru se întâmplă în lumea asta digital în care trăim. Nu am ajuns înca în punctul în care roboții și calculatoarele țin interviuri.

Ce trebuie să conțină CV-ul meu?

Nu există o formula special pentru așa ceva, desi există anumite tipuri/formate de CV-uri pe care multă lume le urmează-de fapt, ceea ce contează cel mai mult la un CV este cum arată și nu ce informație conține. De fapt, puteți oferi PREA MULTE informații într-un CV, așa că prima impresie pe care o oferă este aceea de dezordine. Informații trebuie să fie simple, ușor de înțeles și relevante. Nu depinde în ce industrie vă aflați, Cv-ul spune aceași poveste. Adică asa

Mai jos veți găsi un model pe care-l puteți downloada, acesta a fost folosit cu success. Așa că downloadați-l și veți putea să adăugați toate informațiile relevante pentru dvs. Împărțiți CV-ul în secțiuni cum ar fii

Detalii Personale-Numele, Adresa și detaliile de contact. (Nu este nevoie să scrieți data dvs. de naștere, desi unii o adaugă, aceasta fiind o preferință individuală)

O scurtă descriere-câteva detalii despre dvs-de exemplu, care este job-ul dvs. în acest moment sau poate că munciți part-time sau studiați. Poate nu aveți un job dar nu trebuie să explicați de ce-în schimb puteți descrie caracteristicile dvs. și interesele personale.

Detalii experiența profesională-adică o listă cu locurile de muncă pe care le-ați avut până acum. Majoritatea angajatorilor vor să vadă o experiență de cel puțin 5 ani dacă ați lucrat timp de 10 ani. Sinceritatea contează cel mai mult atunci când oferiți aceste detalii.

Cursuri și Educație-nu trebuie să oferiți o listă a fiecărui curs urmat (dacă ați urmat multe) gândiți-vă ce este relevant pentru postul pentru care aplicați și este posibil să funcționeze în avantajul dvs.

Realizări-nu trebuie să includeți faptul că ați caștigat în școală medalie pentru înnot, acum 20 de ani. Vă trebuie ceva relevant cum ar fi un premiu pentru șoferul lunii sau o mențiune de mulțumire de la un client. Orice activitate de voluntariat sau dacă ați condus în străinătate este bine văzută. Dacă nu aveți asemenea realizări puteți renunța la această secțiune.La urma urmei, nu este o cerință obligatorie, este ceva extra.

Referințe-în mod normal ar fi nevoie de 2 referințe. Puteți să le adăugați în CV sau să le faceți mai târziu. Așadar, această secțiune este opțională. Mulți angajatori vă oferă un post dacă vă plac, așa că referințele mai pot aștepta.

CV și geniu în gramatică.

Nu trebuie să fiți un geniul în gramatică pentru a scrie un CV bun. Aveți nevoie doar de câteva încercări și o îndrumare către o direcție bună pentru a avea un rezultat bun. Pentru a vă încuraja vă oferim, ca exemplu, un CV și o Scrisoare de Intenție. Ambele au fost folosite în aplicarea pentru diverse job-uri și au avut succes. Downloadați-le și faceți mai multe copiii pentru a încerca diferite variante, una o puteți folosi pentru a scrie mai multe detalii despre o poziție pe care ați avut-o și încă o variantă în care să nu oferiți așa de multe amănunte.

Scrisoare de intenție pentru un șofer care transport marfă | Exemplu de CV pentru un șofer care transport marfă.

20 Noiembrie 2015

Caută și Rezervă

Mie, 29 Jun 2022
Joi, 30 Jun 2022
Aveţi nevoie de ajutor?