Cum să dezghețați furgoneta și camionul

Cum să dezghețați furgoneta și camionul

Brrrrrrrrrrrrrrrrr ce frig este…..!!!

Foarte frig a fost zilele acestea aici la Freightlink HQ ( și nu numai) iar cum vremea nu arată semne de îmbunătățit, va oferit cum ghid scurt cu metode eficiente pentru a vă dezgheța furgoneta sau camionul.

Nu trebuie să vă spunem noi cât este foarte periculos să conduceți cu parbrizul înghețat.

Folosiți acești pași rapizi și ușori pentru a vă dezgheța geamurile

Ce trebuie să faceți:

  • Cele mai bune variante sunt folosirea racletei sau folosirea unei spray de dezghețat. O metodă încercată de multe ori și care cu siguranță dă rezultate este să dați cu spray –ul de dezghețat pe parbriz și după să folosiți racleta pentru a îndeparta gheața rămasă. Vă rugăm, nu folosiți o cardul de la bancă sau un CD vechi pentru că o să vă zgăriați parbrizul.
  • Majoritatea apelor de parbriz înclud și soluția de dezghețat. Și acest lucru vă poate ajuta la dezghețarea parbrizului.
  • Este foarte important să vă amintiți că trebuie să dezghețați toate geamurile din vehicul și nu doar o porțiune anume din parbriz.Conducând cu doar 30% din parbrizul dezghețat reprezintă un adevărat pericol.
  • Asigurați-vă că faceți același lucru și cu oglinzile.Toate variantele de mai sus trebuie să le folosiți până să porniți la drum, ca să vă asigurați că nu există nici un fel de restricții.

Ce să nu faceți:

  • Metoda cea mai des folosită este apa caldă turnată direct pe parbriz-nu faceți așa! Ideea este una logică pentru că apa caldă topește gheața dar dacă apa este fierbinte atunci parbrizul se poate crăpa. Iar dacă afară este foarte frig atunci apa poate îngheța instantaneu cum ajunge pe troturar, reprezentând un adevărat pericol.
  • Nu porniți mașina doar pentru a folosi radiatorul. O să dureze foarte mult ca căldura din radiator să dezghețe parbrizul. Acestă metodă duce la consumul inutil de combustibil.
  • Folosiți ștergătoarele că să grăbiți procesul de dezghețare. Există posibilitatea ca acestea să se rupă dacă parbrizul este încă înghețat.
14 Noiembrie 2016

Caută și Rezervă

Sâm, 2 Iul 2022
Dum, 3 Iul 2022
Aveţi nevoie de ajutor?