Suedia- Portul Öresund din Danemarca la apus.

Creștere semnificativă în zona Scandinavică

În fiecare vară se înregistrează o creștere semnificativă în numărul rezervărilor de bilete feribot transport marfă către o anumită rută din Europa- Scandinavia. Din punct de vedere geografic Scandinavia este formată din Danemarca, Suedia și Norvegia, dar din motive culturale și Finlanda este de mult ori considerată făcând parte din acest grup.

Aveți de gând să transportați marfă către Scandinavia? Pregătiți-vă pentru călătoria dvs. și asigurați-vă că aveți tot ceea ce vă trebuie.

Scandinavia este cunoscută ca fiind una dintre cele mai scumpe părți ale lumii cu taxe foarte mari, dar și cu un venit pe persoană la fel de mare. De exemplu, Norvegia este a doua țară din lume atunci când vine vorba de venitul lunar. Scandinavia are din plin resurse naturale, cum ar fi gaz, ulei și minerale.

Iernile sunt foarte grele. În partea de nord a Scandinaviei zapada se găsesște pe toată perioada anului.

Legile traficului în Scandinavia sunt diferite față de cele din Marea Britanie sau din restul Europei. Aceste reguli se basează foarte mult pe siguranță. Pentru a afla mai multe informații despre aceste legi, taxe de drum și alte informații relevante vă rugăm să accesați Gidurile Țării, secțiunea Norvegia sau Finlanda.

Ghidurile noastre detaliate conțin toate informațiile de care șoferii de vehicule transport marfă au nevoie, cum ar fi limita exactă de viteză, limita dimensiunilor ale vehiculelor, echipamentul esențial care trebuie să existe în vehicul și tot ceea ce trebuie să știți atunci când călătoriți către Scandinavia. Vă rugăm să rețineți că Norvegia nu face parte din Uniunea Europeană, așadar se pot aplica reguli diferite. Totodată, doar Finlanda aparține zonei Euro. La fel ca Marea Britanie, Suedia și Norvegia au decis să-și păstreze moneda națională.

Indiferent de ce rută de feribot doriți să accesați, aveți multe variante pentru a ajunge în fiecare țară Scandinavică. De aceea am creat pentru dvs. articolele "Cum să" pentru a vă ajuta să găsiți mai multe rute.

Există mai multe opțiuni pentru pentru a călătorii către Suedia. Este mai eficient din punct de vedere economic să găsiți o ruta de traversare directă către Suedia sau să conduceți prin Europa? Găsiți toate aceste informații într-un document eficient Cum să călătoresc din Marea Britanie către Suedia, pentru a găsi cea mai bună soluție pentru transportul dvs. de marfă.

Dacă aveți de gând să călătoriți către Norvegia, aveți de asemenea la dispoziție mai multe posibilități. Aveți de ales dintr-o rută directă sau un itinerariu combinat-alegerea este a dvs. Noi vrem să vă punem la dispoziție toate variantele existente. Le-am pregătit pentru dvs. în articolul Cum să ajung din Norvegia către Norvegia.

Sezonul de vară s-a încheiat. Urăm tuturor șoferilor să aibe cât mai multe cereri de transport marfă și să călătorescă în siguranță. Dacă aveți întrebări despre feriboturile către Scandinavia, echipa noastră de Servicii cu Clienți sunt bucuroși să vă ajute.

13 Noiembrie 2015

Caută și Rezervă

Vin, 30 Sep 2022
Sâm, 1 Oct 2022
Aveţi nevoie de ajutor?