Cobelfret continuă cu investițiile pentru feriboturile UK-Zeebrugge

Cobelfret a confirmat azi comanda a două feriboturi lungi de 5400 metri de la combinatul naval Korean Hyundai, cu opțiunea de a comanda un al patrulea de același fel.

Feriboturile adiționale va complimenta celălalte patru feriboturi care urmează să fie comandate. Primele două feriboturi de 8000m vor fii livrate în acest an și vor funcționa pe rutele UK-Zeebrugge.

Pentru a veni în sprijinul acestor investiții, la portul Zeebrugge se vor adăuga 59 de hectare până în mijlocul lui 2017.

Operatorul de feribot Ro-Ro CLdN-Cobelfret are 24 de feriboturi moderne cu mai mult de 130 de traversări pe săptămână din porturile Zeebrugge, Rotterdam, London, Killingholme, Dublin, Gothenburg, Esbjerg, Hristshals, Santander și Porto. CLdN a mai anunțat intenția de a adăuga 12 feriboturi în anii următori, dintre care 6 au fost confirmați acum cu opțiunea că încă 4 să fie disponibili.

"Aceste investiții impreună cu extinderea facilităților de la Portul Zeebrugge, va permite operatorului CLdn să fie replica extinderilor văzute la portul din Rotterdam. Vor începe curând să oferim itinerare pentru serviciile din zona Iberică, din Rotterdam-Santander și Leixoes, de două ori pe săptămână în Zeebrugge. Acest lucru va deschide oportunități noi pe piață și va permite traversarea directă din toate porturile CLdN, într-un singur drum."

Aveți marfă de transportat din Belgia/Europa? Contactați echipa noastră de Relații cu Clienții pentru mai multe informații despre serviciul oferit de Cobelfret.

06 Februarie 2017

Caută și Rezervă

Joi, 29 Feb 2024
Vin, 1 Mar 2024
Aveţi nevoie de ajutor?