a global sign trust seal for security

Certificat nou SSL

Website-ul nostru se imbunătățește și se modernizează constant. Vrem sa fim in pas cu era internetului, de aceea investim foarte mult ,nu doar în conținutul acestuia și caracteristicile lui, dar și în securitatea website-ului.

În luna iulie 2015 firma noastră a făcut niște pași foarte mari. Întăi de toate am creat secțiunea Biblioteca Freightlink, acolo unde puteți găsi toate informațiile despre industria transportului de marfă cu feribotul. Totuși, securitatea website-ului nostru este cea mai importantă, așa că am hotărat să cumpărăm noul certificat SSL. Acest lucru înseamnă că clienți pot accesa website-ul nostru în siguranță, fără să-și facă griji de atacuri externe.

Siguranța celor care folosesc website-ul nostru este prioritatea noastră și intenționăm să reînnoim toate certificatele în mod regulat.

Este adevărat că Google, cel mai popular browser din lume, a anunțat că își doresc ca mai multe website-uri destinate afacerilor să fie criptate. Google crede că îmbunătățirea acestei tehnologii oferă protecție impotriva hackerilor care accesează website-uri fără autorizare, dar și protecția clienților.

Echipa Google a anunțat într-un comunicat de presă că speră ca mai multe website-uri să înceapă să folosească HTTPS în viitorul apropriat, lucru care se referă la securitatea comunicării internetului către website-uri.

Freightlink oferă acest lucru.

17 Iulie 2015

Caută și Rezervă

Mie, 6 Dec 2023
Joi, 7 Dec 2023
Aveţi nevoie de ajutor?