Example of type of stock transported by freight drivers via freight ferry

Ce înseamnă să fii șofer vehicule comerciale-să lucrezi ca PFA sau să lucrezi sub contract direct

Multe dintre persoanele care decid să lucreze ca șofer comercial transport marfă din și către Europa fac asta pentru că cred că asta le oferă o siguranță mare a jobului, stabilitate și continuitate.

Acest lucru este posibil dacă dovedesc către o companie de transport sau către un curier că sunt de încredere-deoarece multe dintre aceste firme sunt bine privite în acest sector. Având șansă să spuneți că lucrați pentru aceste companii mari este o relizare importantă.

Dar, în acest domeniu, s-au schimbat foarte multe lucruri în ultimul timp, ceea ce le permite companiilor mari de transport marfă să răspundă imediat la cerințele fluctuante ale pieței, dar absolvindu-i de orice vină când vine vorba de reponsabilitățile lor către șoferi, cum ar fi plătirea taxelor, a asigurării de sănătate și cheltuielele pe care șoferii trebuie să le facă din buzunarul lor, în numele companiei.

Pe de cealaltă parte, de cele mai multe ori șoferi sunt atrași de faptul că primesc banii în mână sau de cele mai multe ori, direct în contul lor, eliberându-i de celălalte costuri cum ar fi plătirea taxelor în detrimentul reparării vehicului pe care-l folosesc zi de zi.

Să fii un șofer PFA

Acestă variantă vă obligă să vă pliați pe cererile pieței de transport marfă. De exemplu,dacă transportați fructe și legume este posibil să aveți mult de transportat în sezonul de recoltă dar foarte puțin de transportat imediat după ce acest sezon s-a încheiat. Multe persoane sunt de părere că pot caștiga bine așa-transportă bunuri care sunt la cerere într-o anumită perioadă și după ce acea perioadă trece se orientează către altceva și altfel, pot continua să lucreze pe toata perioada anului.

Luând în considerare criza economică din Marea Britanie-în cazul UE, s-a înregistrat o creștere, mică dar pe de cealaltă parte atunci când economia crește și cererea pentru servicii și transport bunuri crește, de asemenea și șoferii pot beneficia de acestea. Cu siguranță, porturile din Marea Britanie ca Dover, Holyhead sau Folkstone observă din ce în ce mai multe furgonete transportând bunuri având treceri cu feribotul către alte țări din U.E

Freight van driver using a radio to contact his office

Avantajele de a lucra sub un contract fix.

Dacă sunteți un șofer care lucrează sub un contract fix, pe de o parte, veți avea beneficii extra, cum ar fii siguranța postului dar și posibilitatea de a cere despăgubiri dacă credeți că angajatorul nu a fost corect cu dvs, dar de asemenea, beneficiați și de concediu medical.

Un alt avantaj de a munci pentru o companie care funcționează sub schema PAYE și plătește taxele către stat este acela că aceste companii sunt controlate îndeaproape de autoritățile îndreptățite, așa că vor avea înaintare atunci când vine vorba de contracte bănoase pentru șoferii săi.

Avantajele de a munci pentru sine.Trebuie, oricum recunoscut faptul că exită o piață neagră a transportului de marfă cu feribotul, în special având în vedere că atât de multe bunuri sunt transportate peste graniță, în diferite țări în care diferite legi se aplică atunci când vine vorba de angajare sau de plata dărilor către stat. Încă o diferență importantă între șoferi cu contract și cei fără este că cei dintâi sunt obligați să plătească o schemă de pensie la care să contribuie și angajatorul. În cazul unui șofer care lucrează pentru el, el trebuie să-și asume responsabilitatea pentru a investii în propriul lor plan de pensie. Acest lucru nu este neaparat un dezavantaj dar este un avantaj în ceea ce înseamnă că ii oferă șoferului mai mult control asupra finanțelor lor.

Creșterea economică este un beneficiu foarte mare pentru șoferii care muncesc pentru ei și care au avantajul de a profita din plin de sezoanele potrivite, pentru a-și putea genera un venit. Asta înseamnă că faptul că muncesc sezonier poate avea un impact mare asupra veniturilor lor, dar le poate oferi și o flexibilitate destul de ridicată, dar și control. Depinzând de angajamentele personale ale șoferului (cum ar fi angajamentele familiare) ei iși pot alege jobul din cele mai cunoscute transporturi de marfă și să-și maximalizeze șansele. Aceste șanse ar putea să nu fie disponibile dacă ar fi contractați de către alte companie. Nu mai trebuie menționat faptul că șoferii care muncesc pentru ei, ca PFA, câștigă mai mult decât cei care sunt sub contract.

Aflați mai multe despre șoferi de transport marfă:

1. Flexibilitatea este noul cuvând de bază în Logistică

2. Beneficiile în a fi un șofer transport marfă.

3. Ce înseamnă să fii șofer de transport marfă-să lucrezi ca PFA sau să lucrezi

4. Ar trebui să închiriezi sau să cumperi un camion?

5. Ce trebuie să faci ca să fii un șofer PFA-și care este următorul pas

6. Sfaturi importante pentru șoferii de transport marfă din străinătate.

7. De ce este nevoie pentru un permis conducere transport marfă?

8. Șoferii de transport marfă lucrând internațional.

20 Octombrie 2015

Caută și Rezervă

Joi, 30 Jun 2022
Vin, 1 Iul 2022
Aveţi nevoie de ajutor?