Finnlines Logo

Actualizare Finnlines: Serviciul de transport de marfă Irlanda-Belgia a fost extins prin adăugarea unei nave suplimentare

O creștere majoră în capacitate pentru clienții de transport de marfă pe ruta Rosslare, Irlanda, și Zeebrugge, Belgia, prin adăugarea unei nave ro-ro suplimentare.

Pentru a răspunde cererii din partea clienților pentru creșterea capacității și a frecvenței, Finnlines își consolidează serviciul de transport de marfă Irlanda-Belgia. Odată cu adăugarea unei a doua nave ro-ro pentru transport, Finnlines asigură o creștere semnificativă a capacității pe legătura directă dintre Irlanda și Europa continentală.

MS Finnpulp se va alătura MS Finnwave pe această rută în săptămâna 8, cu plecare din Zeebrugge pe 23 februarie.

Finnlines a lansat noul serviciu între Rosslare și Zeebrugge în iulie 2022. Serviciul a fost bine primit de operatorii de transport irlandezi și oferă o legătură importantă pentru industria din această țară. Prin transbordarea în Zeebrugge, această legătură este disponibilă și pentru industriile finlandeză, germană, estoniană și spaniolă, precum și pentru întreaga rețea Grimaldi Group.

“Adăugăm o plecare suplimentară din ambele porturi pe ruta Irlanda-Belgia. Am constatat o cerere crescută și suntem încântați să putem oferi capacitatea adițională. Prin adăugarea unei a doua nave și prin extinderea serviciilor noastre, ne consolidăm oferta pentru a servi mai bine piețele noastre irlandeze și europene. Asigurăm o legătură de transport excelentă pentru comerțul irlandez către continent, oferind o capabilitate personalizată pentru clienții noștri a căror activitate depinde de servicii de transport maritim fiabile,” a declarat Antonio Raimo, Line Manager la Finnlines.

MS Finnpulp are o capacitate de 3.259 de metri de bandă de marfă, echivalentul a aproximativ 225 de remorci. MS Finnwave are o capacitate de 4.192 de metri de bandă, echivalentul a aproximativ 300 de remorci. Ambele nave pot găzdui, de asemenea, 12 șoferi.

Finnlines este specializată în transportul de mărfuri, iar rețeaua sa extinsă de rute oferă industriei europene conexiuni maritime fixe și fiabile, asigurând în același timp importul de mărfuri esențiale pentru securizarea aprovizionării.

Plecări

  • Rosslare luni, ora 03:00 – Zeebrugge marți, ora 11:00
  • Rosslare joi, ora 22:00 – Zeebrugge sâmbătă, ora 06:00
  • Rosslare sâmbătă, ora 14:00 – Zeebrugge duminică, ora 22:00
  • Zeebrugge marți, ora 22:00 – Rosslare joi, ora 04:30
  • Zeebrugge joi, ora 22:00 – Rosslare sâmbătă, ora 04:00
  • Zeebrugge sâmbătă, ora 16:00 – Rosslare duminică, ora 19:00

Finnlines

17 Februarie 2023

Caută și Rezervă

Mar, 5 Mar 2024
Mie, 6 Mar 2024
Aveţi nevoie de ajutor?