Port of Dover

Actualizare DFDS- Incidente Migranți

DFDS a avut de-a face recent cu câteva incidente legate de migranții care vroiau să intre ilegal în Marea Britanie, încarcând să intre la port în același moment cu marfă de pe feriboturile DFDS. De asemenea au întâlnit și incidente în care diferiți indivizii au încercat să acceseze unitățile cargo din Ghent către Gothenburg , cu destinația finală Marea Britanie.

Activități Ilegale

În acest moment există un risc din partea persoanelor care încearcă să urce în remorcile tirurilor pentru a avea acces la terminalele DFDS și la feriborurile DFDS. De asemenea am fost informați că există diferite activități ale migranților în afara terminalelor DFDS, cazuri în care migranții oferă bani șoferilor pentru a accesa unitățile cargo.

Nu e numai o ilegalitate să acceseze zone protejate dar este și foarte periculos și pune în pericol viața și sănătatea indivizilor care accesează unitățile cargo ilegal.

Vama UK

UK Border Force (Vama UK) a anunțat că se vor aplica amenzi pentru migranții găsiți în Marea Britanie care au vreo legătură cu o anumită unitate cargo. Amenda în acest moment este de £2000 pe persoană găsită și această amendă va trebuii plătită de șoferi și firmele acestora. Pe lângă cei £2000, UKBF poate de asemenea să impună penalități civile pentru orice operator de remorcă pentru unitățile care nu sunt securizate, adica cu sigiliu intact, prelata impecabilă etc.

Vă rugăm să vizitați website-ul UKBP pentru mai mult informații https://www.gov.uk/government/publications/guidance-for-hauliers-on-preventing-clandestine-entrants

Supravegherea unităților cargo continua să se facă cu seriozitate în terminale și în afara terminalelor.

Dacă migranți sunt găsiți în unitățile cargo, șoferii riscă să li se interzisă accesul în terminal.

24 Mai 2017

Caută și Rezervă

Joi, 30 Jun 2022
Vin, 1 Iul 2022
Aveţi nevoie de ajutor?