bottles of water

8 sfaturi cum să te hidratezi când ești la volan

Este foarte cald….

Aici la Freightlink promovăm sănătatea și condusul în siguranță așa că vă prezentăm informații importante despre cum să evitați deshidratarea și oboseala atunci când conduceți.

  1. După cum bine știm apa reprezintă o necesitate și suntem sfătuiți să bem zilnic aproximativ 2 litri de apă..
  2. 68% din accidentele rutiere din Marea Britanie sunt din cauza neglijenței șoferilor iar aceea deshidratare poate duce la schimbări negative și poate contribui la reducerea concentrării, la reducerea stării de alertă, pierderi de memorie scurtă dar și la dureri de cap și oboseală.
  3. Faceți în așa fel încât să beți multă apă înainte de a conduce și să nu amânați momentul în care organismal vă cere să beți apă în speranță ca veți avea mai puține opriri/ăauze. Știm că este foarte important să ajungeți la următoare încărcare dar amânarea pauzei vă poate costa foarte mult.
  4. Concentrați-vă asupra faptului că trebuie să beți cantități mici de apă pe tot timpul zilei cât conduceți. Să nu beți cantități mari deodată. Corpul dvs. nu poate absorbi decât cantități mici de apă și un exces de apă vă poate face să vă simțiți inconfortabil și balonat.
  5. Evitați să consumați alcool în noapte dinainte de ziua când trebuie să conduceți. Acest lucru crește deshidratarea și vă împiedică să luați decizii bune.
  6. Purtați îmbrăcăminte ușoară și din materiale naturale.
  7. Încă un lucru de bază, asigurați-vă că vă funcționează aerul condiționat.
  8. Și cafeaua vă poate oferi fluidele de care aveți nevoie dar și binevenitul imbold de energie pentru a rămâne concentrat.

Pentru a rezerva biletul de feribot contactați echipa de Relații cu Clienți la +4031 229 4749 sau click aici.

26 August 2016

Caută și Rezervă

Joi, 30 Jun 2022
Vin, 1 Iul 2022
Aveţi nevoie de ajutor?