intrebari soferi transport marfa

Întrebări frecvente ale șoferilor care dețin propria firmă

Sunteți un șofer cu firmă proprie? Lucrați pentru dvs. ca curieri sau aveți o afacere mică cu câteva furgonete? Ei bine, nu sunteți singur. Noi avem de-a face cu multe firme similare în fiecare zi și primim e-mailuri și telefoane de la clienți care ne cer să-i sfătuim în ceea ce privește domeniul logistic-transport marfă.

Acesta sunt unele dintre întrebările la care probabil căutați un răspuns:

Care este costul unui tranzacții cu cardul de credit? Nu există nici un cost pentru tranzacțiile cu cardul de credit. Noi ne ocupăm de aceste costuri pentru a oferi prețuri cât mai competitive.

Păstrați detaliile cărților de credit? Nu. Nu păstrăm detaliile cardului dvs. pe website-ul nostri și nici în sistemul nostru de operare. Conform noii legi emise de Standardele Industriei Plăților cu Cardul (PCI) nu avem voie să păstrăm detaliile cardului dvs. Atunci când dvs. ne furnizați pentru prima oară detaliile cărții dvs. de credit, informația intră direct pe servicul PayPoint. Firma PayPoint este una dintre cele mai mari firme de plată online, independente. Din acel moment noi putem doar să vedem DOAR numele dvs, adresa, codul poștal și ultimile 4 cifre ale cărți dvs. de debit/credit. Toate informațiile legate de aceste tranzacții folosite între site-ul nostru și sistemul Paypoint este incriptat folosindu-se de certificatul SSL 128-bit. Nici o informație despre cardul respectiv nu este transmisă mai departe fără să fie codată și orice mesaj primit de serverul nostru de la Paypoint este securizată MD5 pentru a preveni folosirea sa. Puteți să fiți 100% siguri că nimic din ceea ce ajunge la serverul Paypoint poate fi analizat, folosit sau modificat de cineva care ar încerca să aibe acces la informațiile acestea importante.

Ce se întâmplă dacă trebuie să folosesc altă carte de credit/debit?;">Nici o problemă. Trebuie doar să obținem informațiile acestui nou card, sa confirmăm din nou adresa și vom putea imputa aceste noi detalii direct în sistemul nostru online deținut de Paypoint.

Paypoint este unul dintre cele mai mari servicii de plată online.

28 Ianuarie 2016

Caută și Rezervă

Vin, 30 Sep 2022
Sâm, 1 Oct 2022
Aveţi nevoie de ajutor?