Feriboturi noi super-rapide către Holyhead

Noile feriboturi super-rapide transport marfă vor opera pe toată perioada anului pe ruta Holyhead-Dublin.

Stena Line a lansat un feribot transport marfă nou și avansat din punct de vedere tehnologic pentru ruta Holyhead-Dublin. Vasul a fost lansat oficial în Dublin. Designul modern și noua capacitate a motorului sta în rapiditatea cu care operează acest feribot numit Superfast X, va opera pe toată perioada anului cu un orar extins pe ruta Holyhead-Dublin. Această nouă lansare vine după ce serviciile HSS Explorer Holyhead-Dun au fost înlăturate, oferind o consolare domeniului transportului de marfă cu feribotul, care se bazează pe serviciul acesta din și către Irlanda.

Ceremonia de lansare a fost susținută de către Directorul Dan Sten Olsson.

Strategia Economică

Activitățile de afacere a Stena Line par a avea mai mult success strategic datorită numărul de rapoarte pozitive care vin de la Bank of England și de la ONS despre deficitul comerțului Marii Britanii. Acesta s-a reduc la £616 milioane, în ianuaria, de la £2.1 bilioane în decembrie. Importurile au scăzut de la £2.5 bilioane din decembrie 2015, această fiind cea mai mare scădere înregistrată din 2006, dar a fost cauzată în mare parte de către scăderea costului combustibilului care a dus, de asemenea, la o scădere a exportului de combustibil din Marea Britanie, dar balanța comerțului, totuși, a înregistrat un deficit.

Toate acestea au rezultat într-un deficit scăzut al comerțului între Marea Britanie și alte țări din UE precum Irlanda, care poate fi o veste bună pentru comerțul transportului de marfă cu feribotul și industriei comerțului pe ruta Holyhead-Dublin.

Ruta este o parte importantă în industria transportului mărfii cu feribotul între Marea Britanie și Irlandei, lucru pe care Stena Line l-a recunoscut și oferă nave rapide pentru a acoperi cererea mare-noul feribot permite vaselor comerciale care transportă marfă să se îmbarce. Mr Olsson susține statisticile ONS în discuția sa despre creșterea și extinderea Stena Line,“Legăturile comerț și turism dintre Anglia și Irlanda au crescut, și cu condițiile economice preconizate pentru 2015, fiind leaderul operator feribot de pa Marea Irlandeză, avem încrederea în posibilitatea noastră de a ajuta stimularea acestei tendințe și pe viitor."

Noul Superfast X are mai mult de 10 punți și poate transporta mai mult de 1000 de pasageri, oferind aproape 2 kilometri pătrați de spațiu pentru vehicule și traficul de transport marfă-o creștere în capacitatea de pasageri pe ruta de feribot Holyhead-Dublin.

Facilitățile la bordul navei includ: cabină delux, o cafenea Barsita House, Met bar and Grill, shopping centre, două cinematografe gratis, lounge premium Stena Plus, un lounge pentru familii incluzând o zonă de joacă pentru copii dar și stații X-box, un lounge special pentru șoferi vehiculelor transport marfă și multe alte facilități.

Articolul sursă-Stena Line

Găsiți mai multe la ://www.ferrynews.co.uk/news/new-superfast-ferry-holyhead#sthash.L09bQa1m.dpuf